Tillsammans med min vän och yogakollega Malin Svanholm håller jag i små och stora äventyr. Vi verkar tillsammans under namnet Light Yoga. På våra retreats, resor, utbildningar och workshops arbetar vi både fysiskt dynamiskt och innerligt andligt och vi tar dig med på en resa som förhoppningsvis skakar om lite grand och lämnar dig med ny energi och ett leende inombords. Under fliken Aktuellt kan du se vilka spännande saker som går att vara med på.

 

Varmt välkommen att vara med och leka med oss!

Besök vår gemensamma hemsida här.

ANNAF ÅHLGREN & MALIN SVANHOLM

RESOR & RETREATS

MED

Ett axplock av vad vi gjort:

  • SAN KALPA – Nyårsretreat, årligen sedan 2010

  • YOGARESA TILL BALI – 2015, 2016, 2017

  • YOGARESA TILL INDIEN – 2017

  • YOGARESA TILL COSTA RICA 2018

  • YOGARESA TILL SRI LANKA 2018

  • YOGALÄRARUTBILDNING 2018/2019 

  • FÖRDJUPNINGSUTBILDNING I YOGA 2017-2020

  • FULLMÅNEYOGA

  • WORKSHOPS OCH KURSER

Yogaretreat i Andalusien

Ge dig själv en vecka där du verkligen får möjlighet att fördjupa dig i yogan och i en harmonisk miljö känna av yogans positiva effekter. Släpp stress, få energi och en djupare kontakt med dig själv under detta yogaretreat i vackra Andalusien. En vecka i April 2021.

 

Med hjälp av yogans verktyg harmoniserar vi den fysiska kroppen med själen! Vi använder såväl dynamiskt utmanande yoga som återhämtande Restorative och Yin. Varje pass avslutas med en meditation. Du kommer dagligen att erbjudas möjlighet att fördjupa dig i yogans teknik och få individuell hjälp med olika positioner. Mot slutet av veckan har vi en “satsang”, samtal kring yogafilosofi, och vi avslutar hela retreatet med en kväll med chanting/mantrasång. 

 

Vi går upp tidigt och startar upp dagen med yoga på terrassen med vidunderlig utsikt över sjö och berg. Senare på eftermiddagen är det “verkstad” då alla som vill kan komma och få hjälp med sin yogateknik. Därefter har vi gemensam kvällsyoga innan middagen serveras.

 

Vi åker i en liten grupp och bor i en stor villa, Casa Monicha, som har plats för 10 gäster fördelade på fem dubbelrum med separata sängar. I anslutning till Casa Monicha finns en grönskande trädgård, stor terrass och en svalkande pool. Vi varvar yoga med samtal och lugn egentid på dagarna för att sedan på kvällarna tillsammans njuta av en hemlagad vegetarisk måltid i härligt umgänge. Det går utmärkt att resa tillsammans med en vän eller på egen hand, för oavsett hur, kommer du snabbt in i den familjära gemenskap vi har på våra resor. Då vi reser i en liten grupp ges mycket omtanke till var och en. Tillsammans med oss blir du sedd och du blir aldrig en i mängden. 

 

Casa Monicha ligger vackert ute på landet med utsikt över berg och sjö och fina vandringsleder i omgivningarna. Närmaste större samhälle är pittoreska Ronda som ligger ungefär 25 minuters bilfärd bort. En av eftermiddagarna åker vi dit och strövar runt i en av andalusiens vackraste “pueblo blancos” - vita byar. Tid finns också att upptäcka Ronda på egen hand. Denna vecka serveras vegetarisk kost och vi avstår från att dricka alkohol.

 

Datum: 7 dagar i April 2021 (exakta datum kommer inom kort)

 

Ingår: 

Flyg ToR

Transfer till och från Casa Monicha

Del i dubbelrum (gemensamma badrum) 

Fullpension

Yoga två gånger om dagen

Tur till Ronda

 

Anmälan till: ann@sportsclubvallentuna.se

Om gränsen fortfarande är stängd/det går inga flyg etc, så betalar vi såklart tillbaka bokningsavgiften på 1500 kr. 

 

Pris för resan: 17 900 kr 

Bokning: 1500 kr betalas vid bokning av resan, resterande senast 30 dagar innan avresa. 

Avbeställningsskydd via ERV: 800 kr OBS! Pandemi gäller ej som orsak till avbokad resa. 

 

Researrangör: Sportsclub Vallentuna

image1
image0
image4
image3
image5
image2
image1
image0
image4
image3
image5
image2

TIDIGARE RESOR MED

Norra Cypern

I November 2019 åkte vi till Norra Cypern som har en medeltemperatur på 22 grader i november, fantastiska bergskedjor, orörda kuster och Medelhavets renaste vatten.  

Förutom att yoga och vandra fanns det möjlighet att vara på stranden, göra utflykter till intressanta platser, som Nicosia, och utnyttja hotellets spa.  

Bali

I November 2017 åkte vi till Bali och njöt av nya smaker, dofter och erfarenheter. En resa med många timmar yoga och upplevelser såsom en dag vid det vackra vattenfallet Les.

Sri Lanka

Vi åkte tillbaka till gästvänliga och avslappnade surf- och yogastället Talalla.  Njöt av att kunna fokusera på yogan i en fridfull och vacker miljö.

Costa Rica

I Februari 2018 åkte vi till surfar paradiset Santa Teresa. Vi yogade, åt god mat och njöt av värmen. Vi bodde direkt på stranden på Nautilus Boutique Hotel.

Kontakt

icons8-secured-letter-100.png
icons8-phone-100.png
icons8-instagram-100.png
icons8-spotify-100.png

Företags swish: 123 424 84 80

Organisationsnummer  556588-3427 Go Mobile

STOCKHOLMS LÄN

© COPYRIGHT 2020. ALL RIGHTS RESERVED.